Hívjon minket bizalommal!
Költöztetés

Bútorszállítás

Bútor költöztetés

Szinte minden lakásban van olyan nagyobb bútor (szekrénysor, franciaágy, komód, konyhabútor stb.) amelynek megmozgatása, elszállítása gondot okoz. Költözéskor ezeknek a nagyobb méretű bútoroknak az elszállítását érdemes szakemberekre bízni, akik nem törik össze azokat a lépcsőn, bepakoláskor és megfelelő teherautóval elszállítják az új lakásba.

Legyen szó Budapestről, vagy az ország más pontjáról, mi segítünk a bútorok elszállításában. Munkánkra garanciát vállalunk.

Vállaljuk egy-két darab bútor elszállítását is, de előzetes egyeztetés után bútorboltokból is vállaljuk a bútorok kiszállítását. Bútorait, ha kell becsomagoljuk, hogy az út során ne károsodjanak.
A teherautón minden adott, hogy a bútorait sérülésmentesen szállítsuk.

 

Milyen bútorokat szállítunk?

Vállaljuk:

  • szobabútorok
  • konyhabútorok
  • kerti bútorok
  • műszaki cikkek (TV, mosógép, hűtő stb.)
  • építési anyagok (cső, gerenda, tégla, csempe stb.)

biztonságos, épségben történő elszállítását.

Ha bútorait csak darabokban lehet szállítani, akkor a bútorok szét- és összeszerelését is vállaljuk, továbbá bútorfelhúzásban és és bútorleengedésben is segítségére vagyunk.

 

Értékes bútort vásárolt, és szeretné biztonságban tudni szállításkor? Bízza profikra a feladatot!

Értékes bútort vásárolt, és szeretné biztonságban tudni szállításkor? Bízza profikra a feladatot! Aki a fővárosban él, és vásárolt már bútort valaha, ismeri az érzést, amikor aggodalom fogja el azzal kapcsolatban, hogy miként fog az otthonába kerülni, hiszen a budapesti közlekedés és utak negatívumaival mindenki tisztában van. Sokan nem merik a feladatot másra bízni, ezért megpróbálják saját személygépjárművükkel hazaszállítani a bútort, azonban a legtöbb gépjármű alkalmatlan erre és nagyobb a balesetek kockázata is ilyenkor. Ha Ön is bizalmatlan a bútorszállítással kapcsolatban és a fővárosban él, tapasztalja meg a pozitív oldalát a budapesti bútorszállításnak, ehhez pedig forduljon hozzánk bizalommal!

Budapesti bútorszállítási szolgáltatásunk terén több éves tapasztalattal rendelkezünk, így nem történhet semmilyen baj a bútor hazaszállításakor. Kollégáink minden kockázati tényezővel tisztában vannak, ráadásul profizmusuknak köszönhetően a legrövidebb, legnyugodtabb fővárosi útvonalakat is ismerik, így nem kell azon aggódnia, hogy órákon át zötykölődne az utakon értékes bútora.

Ha Önnek is budapesti bútorszállításra van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Miért döntsön a bútorszállítás mellett?

Miért döntsön a bútorszállítás mellett? Általában az embereknek azért van szükségük autóra, hogy komfortosan és stresszmentesen közlekedhessenek a hétköznapokban, ezért elégednek a hagyományos kialakítású személygépkocsikkal. Vannak azonban olyan helyzetek, amikor jobb lenne tágas és nagyobb autóval rendelkezni, például egy bútorszállítás esetében. Ha Ön is hasonló helyzetben van, nem kell új autó vásárlásán gondolkodnia, ugyanis a bútorszállításhoz magas színvonalú szolgáltatást biztosítunk az ügyfelek számára.

Bútorszállítási szolgáltatásunk főként annak köszönheti népszerűségét, hogy rendkívül kényelmes, hiszen az ügyfélnek nem kell stresszelnie azon, hogy miként fog eljutni otthonába új, megvásárolt bútora, vagy a régiek egy másik ingatlanba. A bútorszállításhoz olyan gépjárművet használunk, ami tágas rakodótérrel rendelkezik, emellett megfelelő rögzítőeszközök is találhatóak benne, így sérülésmentesen, biztonságban szállítható a bútor.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken a bútorszállítás igénybevételéhez! A minőségi szolgáltatást garantáljuk!

Kérje ajánlatunkat! Vagy hívjon telefonon: 06-30-966-3915