06-30-966-3915
Hívjon minket bizalommal!
Költöztetés

Bútorszállítás

Bútor költöztetés

Szinte minden lakásban van olyan nagyobb bútor (szekrénysor, franciaágy, komód, konyhabútor stb.) amelynek megmozgatása, elszállítása gondot okoz. Költözéskor ezeknek a nagyobb méretű bútoroknak az elszállítását érdemes szakemberekre bízni, akik nem törik össze azokat a lépcsőn, bepakoláskor és megfelelő teherautóval elszállítják az új lakásba.

Legyen szó Budapestről, vagy az ország más pontjáról, mi segítünk a bútorok elszállításában. Munkánkra garanciát vállalunk.

Vállaljuk egy-két darab bútor elszállítását is, de előzetes egyeztetés után bútorboltokból is vállaljuk a bútorok kiszállítását. Bútorait, ha kell becsomagoljuk, hogy az út során ne károsodjanak.
A teherautón minden adott, hogy a bútorait sérülésmentesen szállítsuk.

 

Milyen bútorokat szállítunk?

Vállaljuk:

  • szobabútorok
  • konyhabútorok
  • kerti bútorok
  • műszaki cikkek (TV, mosógép, hűtő stb.)
  • építési anyagok (cső, gerenda, tégla, csempe stb.)

biztonságos, épségben történő elszállítását.

Ha bútorait csak darabokban lehet szállítani, akkor a bútorok szét- és összeszerelését is vállaljuk, továbbá bútorfelhúzásban és és bútorleengedésben is segítségére vagyunk.

 

Értékes bútort vásárolt, és szeretné biztonságban tudni szállításkor? Bízza profikra a feladatot!

Értékes bútort vásárolt, és szeretné biztonságban tudni szállításkor? Bízza profikra a feladatot! Aki a fővárosban él, és vásárolt már bútort valaha, ismeri az érzést, amikor aggodalom fogja el azzal kapcsolatban, hogy miként fog az otthonába kerülni, hiszen a budapesti közlekedés és utak negatívumaival mindenki tisztában van. Sokan nem merik a feladatot másra bízni, ezért megpróbálják saját személygépjárművükkel hazaszállítani a bútort, azonban a legtöbb gépjármű alkalmatlan erre és nagyobb a balesetek kockázata is ilyenkor. Ha Ön is bizalmatlan a bútorszállítással kapcsolatban és a fővárosban él, tapasztalja meg a pozitív oldalát a budapesti bútorszállításnak, ehhez pedig forduljon hozzánk bizalommal!

Budapesti bútorszállítási szolgáltatásunk terén több éves tapasztalattal rendelkezünk, így nem történhet semmilyen baj a bútor hazaszállításakor. Kollégáink minden kockázati tényezővel tisztában vannak, ráadásul profizmusuknak köszönhetően a legrövidebb, legnyugodtabb fővárosi útvonalakat is ismerik, így nem kell azon aggódnia, hogy órákon át zötykölődne az utakon értékes bútora.

Ha Önnek is budapesti bútorszállításra van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérje ajánlatunkat! Vagy hívjon telefonon: 06-30-966-3915