Hívjon minket bizalommal!
Költöztetés

3 tipp a zökkenőmentes költözés érdekében

Költözés előtt áll, és szeretné, ha minden szempontból zökkenőmentesen menne a dolog? Az új otthon birtokbavétele a legtöbbek számára örömteli esemény, hiszen egy új életszakasz veheti kezdetét. Ugyanakkor felmerülhetnek olyan problémák, melyek a nagy napra igencsak rányomják bélyegüket. De vajon törvényszerű, hogy a költözés egyúttal stresszt és gondot okozzon? Nézzük, melyik az a három terület, amelyre költözés kapcsán mindenképpen ügyelni érdemes!

 

1.       Kezdjen neki időben!

A kapkodásnak mindig rossz vége van, és ez a költözés időszakára is maximálisan igaz. A hétköznapokban éppen elég teendő akad a munkától kezdve az új otthonnal kapcsolatos ügyintézésig, és sokszor nehéz összeegyeztetni mindezt a dobozolással és a csomagolással. Ha azonban ésszerűen megszervezi a folyamatot, azzal a költözés gördülékenysége érdekében nagyon sokat tehet. Ne hagyja az utolsó percre a teendőket, ezzel ugyanis saját dolgát nehezítheti meg, és akár plusz kiadásokba is verheti magát!

 

2.       Tapasztalt céget válasszon!

Senki nem kéri meg szívesen a barátait arra, hogy naphosszat cipekedjenek. Ha spórolni szeretne, akkor maximum az Ön számára értékes tárgyakat, virágokat, kisebb műszaki cikkeket érdemes személyautóval az új otthon helyszínére szállítani. A többit megéri profikra bízni, hiszen gyorsabban dolgoznak és a bútorok állapota sem látja majd kárát a lépcsőfordulóknak, valamint az autós fuvarozásnak.

 

3.       Csomagoljon tudatosan!

Rengeteg bosszúságot okozhat az, ha nem szervezetten történik a csomagolás. Bérelhet kifejezetten költözéshez ideális dobozokat, de a strapabíró szemeteszsákok is jó szolgálatot tehetnek. Ha felcímkézi ezeket, a célállomáson azonnal abba a helyiségbe kerülhetnek, ahová tartalmuk való. A számokkal történő rangsorolás abban nyújthat segítséget, hogy milyen sorrendben érdemes kicsomagolni a dobozokat.

 

Költözés során is törekedjen a szervezettségre, így az új otthon birtokbavétele valóban örömteli és gondtalan esemény lehet. A megfelelő szakembereket választva megfizethető áron kaphat segítséget a cipekedéshez és az értéktárgyak védelméhez.

Kérje ajánlatunkat! Vagy hívjon telefonon: 06-30-966-3915