Hívjon minket bizalommal!
Költöztetés

5 érv a költöztető cégek mellett

Amikor elhagyjuk a korábban megszokott életteret, és új ingatlant veszünk birtokba, számos teendő akad. Aki próbálta már saját maga megoldani a költöztetés feladatait, az pontosan tudja, hogy nem csak a cipekedés, de holmik sérülésmentes szállítása is sok kihívás elé képes állítani. Mindenképpen megfontolást igényel tehát az, hogy barátok, rokonok segítségével költözzünk, vagy bízzuk ezt inkább valóban hozzáértő profikra. Íme, 5 érv, mely azt támasztja alá, hogy bizony nem mindig a takarékoskodás bizonyul a megfelelő megoldásnak!

 

1.       Tapasztalat mindenekfelett

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a tapasztalat igencsak lerövidíti a költöztetés idejét. A méretes bútorok szállítása sérülésmentesen történhet meg, a speciális eszközökkel pedig a lépcsőfordulók, a lift nélküli lépcsőházak vagy a szűk folyosók sem jelenthetnek problémát.

 

2.       Járművek tökéletes rögzítési lehetőséggel

Ugyan az autóbérlés lehetőséget kínál arra, hogy saját magunk is elszállíthassuk egyik helyről a másikra a bútorokat, törékeny tárgyakat, műszaki cikkeket, de a sérülésmentesség laikusként nem garantált. A megfelelő gárda kifejezetten a költöztetés céljára kialakított járművekkel, speciális rögzítési lehetőségekkel áll rendelkezésre.

 

3.       Gyors, hatékony költöztetés

Az időtényező minden esetben kiemelt jelentőséggel bír. Előfordulhat, hogy a munkából kifolyólag csak egyetlen nap áll rendelkezésre a költözésre. Ilyenkor korántsem mindegy, hogy hány fő dolgozik a közös cél érdekében, vagy milyen gyorsan képesek a nagy bútorokat mozgatni. A hatékonyság érdekében mindenképpen a profik ajánlottak.

 

4.       Pianínó vagy akvárium költöztetés? Nem okoz gondot!

Sokak otthonában kapnak helyet olyan bútorok, eszközök, amelyek méretükből vagy funkciójukból adódóan kihívást jelentenek a költözés során. Ilyenkor hasznos, ha már egyet s mást látott szakemberek segítik a munkát, akik számára nem meglepetés, ha problémás helyzettel szembesülnek.

 

5.       Olcsóbb, mint gondolná!

Ha eddig csak az árak miatt ódzkodott a profi költöztetéstől, akkor érdemes tisztában lennie azzal, hogy a korrekt áron dolgozó szakemberek néha kedvezőbb árajánlattal szolgálnak, mint azt gondolná. Adjon esélyt a zökkenőmentes, gyors és hatékony költözés lehetőségének!

Kérje ajánlatunkat! Vagy hívjon telefonon: 06-30-966-3915