Hívjon minket bizalommal!
Költöztetés

5 praktikus tipp csomagoláshoz

Ha költözés, akkor csomagolás! Legtöbbünknek a végeláthatatlan dobozhalmok és a méretes zsákok jutnak eszünkbe akkor, amikor költözésre gondolunk. A teljes élettér átköltöztetése érdekében nagyon nem mindegy, milyen minőségben történik a csomagolás, ezen ugyanis akár féltett ruháink, törékeny tárgyaink épsége  múlhat. Tartson velünk, és tudja meg, miként könnyítheti meg saját dolgát költözés során a praktikus csomagolással!

 

1.       Szánjon rá időt!

Aki már túl van egy vagy akár több költözésen, az tudja, hogy a dobozolás sokkal több időt elvesz, mint amennyit legszívesebben rászánnánk. Nincs túl korán hetekkel a költöztetés napja előtt elkezdeni csomagolni, hiszen így lassan, de biztosan minden szekrény tartalma dobozokba kerülhet a profi költöztetők érkezésére. Kezdje az aktuálisan nem használt ruhákkal, könyvekkel, és haladjon a mindennapokban szükséges tárgyak felé.

 

2.       Praktikus dobozok, erős zsákok

A költöztető cégektől vásárolhat, vagy akár bérelhet is praktikus, kifejezetten költözéshez ideális dobozokat. Egyfajta megoldásnak kínálkoznak a közeli üzletekből kért kartondobozok, ám ezek precíz leragasztására mindenképpen törekedni kell. A ruhaneműket erős szemeteszsákokba pakolhatjuk, de a minőségre ügyeljünk annak érdekében, hogy ne hulljanak kedvenceink szét az utcán vagy a lépcsőházban.

 

3.       Címkézés

Felbecsülhetetlen értékkel bír, ha a beköltözés során tudjuk, melyik doboz mely helyiségbe való holmikat rejt. Ehhez külön- külön színű címkékkel jelölhetjük a dobozokat, zsákokat. Ha a kicsomagolás sorrendjét is szeretnénk tudni, akkor erre számjelzéseket alkalmazhatunk.

 

4.       Törékeny felirat

A tányérokat, műszaki cikkeket egyébként is célszerű jellegüknek megfelelően kibélelt dobozba tenni, de a rajta elhelyezett törékeny felirattal egyértelműen felhívhatjuk a figyelmet arra, a doboz különös odafigyelést igényel.

 

5.       Virágok, bútorok, értékes holmik? Speciális csomagolást nekik!

A nagylevelű virágokat speciális fóliával óvhatjuk a szállítás során, és a bútorokat is érdemes előkészíteni a költözés előtt. A fiókokat szedjük ki, az ajtókat ragasszuk le, de ha időnk engedi, akár szét is szerelhetjük a nagyobb bútorokat. Amennyiben valami különösen értékes tárgyat szeretnénk megóvni, arra mindenképp hívjuk fel a költöztető cég figyelmét!

Kérje ajánlatunkat! Vagy hívjon telefonon: 06-30-966-3915