Hívjon minket bizalommal!
Költöztetés

5 szempont, amely miatt érdemes bennünket választania!

Profi megbízható csapatot keres a költöztetés feladatára? Olyan szakemberekre bízná a teendőket, akik nem csak jelentős tapasztalattal, de a megfelelő felszereléssel és gépjárművel is állnak rendelkezésre? Nem elhanyagolható szempont az ár sem? Lássuk, mért érdemes a SimonSpeed fuvarozó cég mellett letennie a voksot!

  1. Cégünk 34 éve van jelen a területen, és a több ezer sikeres fuvar egyértelmű garanciát jelent a gyakorlatra és a megbízhatóságra.
  2. Összeszokott, kiválóan együttműködő emberekkel dolgozunk, ez alapfeltétele annak, hogy a munka gördülékenyen menjen. Ugyanakkor azt is fontosnak tartjuk, hogy megbízhatóan lehessen számítani ránk, hiszen ez az ügyfél és saját érdekünket is szolgálja.
  3. Korrekt áron kínáljuk a gyors, pontos, és megbízható költöztetést. Számunkra kiemelt jelentőséggel bír, hogy korrekt elszámolással álljunk rendelkezésre, ezzel is az elégedett, visszatérő ügyfeleket megcélozva.
  4. Akár speciális igényeknek is megfelel szolgáltatásunk, hiszen legyen szó pianínószállításról, értékes műtárgyakról vagy bútorokról, különleges elbánásban részesítjük azokat, és épségükre fokozottan figyelünk a szállítás során.
  5. A költöztetés során felmerülő esetleges problémákat igyekszünk gyorsan megoldani, ebben megoldás centrikus gondolkodásunk és tapasztalatunk van segítségünkre.

Ha költöztetésről, fuvarozásról, bútorszállításról van szó, forduljon hozzánk bizalommal, és válassza hozzáértő csapatunk segítségét!

Kérje ajánlatunkat! Vagy hívjon telefonon: 06-30-966-3915