Hívjon minket bizalommal!
Költöztetés

Hogyan költöztessünk jacuzzit?

A jacuzzi nagyon kellemes, igazán pihentető kiegészítője lehet bármely otthonnak, azonban már a házon belüli áthelyezése is komoly problémákat okozhat, ha pedig költözésre kerül a sor, igazi kihívást jelent.

Szakértelem és összehangolt munka

A jacuzzi költöztetéséhez komoly szakértelemre van szükség, hiszen ezt az érzékeny szerkezetet fontos megóvni minden lehetséges sérüléstől, miközben megfelelő pozícióban és megfelelő módszerrel szállítjuk egyik pontból a másikba. Fontos, hogy rutinos, összeszokott csapat végezze a jacuzzi mozgatását, ellenkező esetben elég egy rossz mozdulat és komoly károk keletkezhetnek.

Ha már kint van a házból a jacuzzi, a következő kihívás megfelelő méretű teherautó, valamint a biztonságos rögzítés. Tapasztalat hiányában nem javasolt önállóan belevágni, mert sokkal többet veszíthetünk vele, mint amennyit a költöztetésére egyébként ráköltenénk. Éppen ezért a jacuzzi költöztetéséhez érdemes minden esetben szakembert hívni, akár akkor is, ha csak a házon belül szeretnénk azt áthelyezni.

Mindig olyan költöztető céghez forduljunk, aki rendelkezik tapasztalattal ezen a téren, hiszen a jacuzzi nem kifejezetten olcsó szerkezet, sérülése vagy rongálódása komoly anyagi károkat okoz.

Kérje ajánlatunkat! Vagy hívjon telefonon: 06-30-966-3915