Hívjon minket bizalommal!
Költöztetés

Hogyan válasszunk költöztető céget?

A költözés feladata sosem egyszerű, bár tény, hogy saját dolgunk megkönnyítése érdekében szervezéssel, praktikus lépésekkel és persze a megfelelő költöztető cég kiválasztásával sokat tehetünk. De mégis mi alapján tegyük le a voksot egyik vagy mások csapat mellett? Mennyire fontos az ár? Megéri a meglepően alacsony munkadíjat választani, vagy ez egyértelműen silány minőségű szolgáltatással társul? Olyan kérdések ezek, melyeket sok költözés előtt álló fel szokott tenni magának. Nézzük, mire érdemes figyelni akkor, ha nem szeretnénk csalódni a választott cég munkájában!

 

Ne az ár legyen a döntő!

Az új otthon előteremtése legtöbbször komoly anyagi áldozatokkal jár. Természetes tehát, hogy szeretnénk minél olcsóbban megúszni a költözés feladatait. Mivel azonban életterünkről, a számunkra kedves bútorok, kiegészítők szállításáról van szó, így a profizmus nélkülözhetetlen. A messze a piaci árak alatt megadott árajánlat sajnos sok esetben hátulütőkkel és előre nem látott költségekkel jár. Ellenben a korrekt árajánlat mindenképpen pozitív jelnek számít.

 

Korrekt hozzáállás már a kapcsolatfelvételtől

Nem hívja vissza a választani kívánt szakember? Képtelenség elérni, vagy az árak kapcsán fogalmaz homályosan? A megbízhatóság sokszor pont az ilyen apróságokon múlik. Ha egyetlen porcikája is úgy érzi, valamiért nem megfelelő a cég már a kezdetekkor, akkor megéri másik ajánlata mellett letenni a voksot.

 

Profi hozzáállás

Fix árajánlat esetén mindenképp szükség van helyszíni felmérésre, hogy a szakember tudja, mennyi munkára számíthat. A rendelkezésre álló gépjármű is sokat elárul a felkészültségről, ugyanis a törékeny, sérülékeny holmik szállítása gyakran speciális felszerelést és kialakítást követel meg. Előny, ha nem csak egy-két ember dolgozik a költözés teendőin, hiszen több kéz gyorsabban végez.

 

A költözés nem kell, hogy feltétlen problémás folyamat legyen. Azzal azonban érdemes tisztában lennie, hogy a megfelelő hozzáértéssel, felszereléssel és tapasztalattal rendelkező szakemberek nélkülözhetetlenek a zökkenőmentes költözéshez.

Kérje ajánlatunkat! Vagy hívjon telefonon: 06-30-966-3915