Hívjon minket bizalommal!
Költöztetés

Költözés saját erőből? Meggondolandó!

Új otthonban képzeli el jövőjét, és már csak a költözés feladatai vannak hátra? Sokan szeretnék minél olcsóbban megúszni ezt, és éppen ezért a saját erőből történő költözés mellett teszik le a voksot. De vajon tényleg olcsóbbra jön ki így a dolog, vagy bútoraink, értékeink sérülése lehet a vége? Ugyan nem kizárt, hogy a barátok, családtagok segítségével is minden gond nélkül megtörténik az új otthon birtokbavétele, de a tapasztalatok nagyrészt mást mutatnak.

Nem véletlen, hogy a legtöbben, akik már átestek egy-két költözésen, mindenképp a profi segítséget javasolják. Fontos, hogy rendelkezésre álljanak a megfelelő eszközök a bútorok emeléséhez, biztonságos mozgatásához. Az sem mindegy, hogy a szállítás során milyen rögzítési lehetőségek adódnak, hiszen a fékezések miatt ennek hiányában borulhatnak a törékeny tárgyak, a sérülékeny bútorok. Persze az időtényező mellett sem mehetünk el, hiszen egy emeletre történő költöztetés igencsak problémás lehet lift nélkül, s míg a szakemberek teherbírása általában nagy, addig laikusként adódhatnak egyenesen kivitelezhetetlen feladatok is a költöztetés során.

Mindenképpen az ajánlott tehát, hogy profi céget keressünk akkor, ha költözés válik aktuálissá. De mégis mi alapján érdemes választani? Az ár nem mindegy, de a legolcsóbb lehetőséggel akár be is fürödhetünk. A korrekt árajánlat viszont, amely egy már régóta a területen tevékenykedő cégtől származik, igen vonzó lehet. A profi munkavégzésnek megvan a maga ára, de ez nem jelenti egyúttal azt, hogy csillagászati összegeket kellene kifizetni a választott cégnek. Sokan fix árban dolgoznak, de találkozni óradíjas munkavégzéssel is. A megbízhatóság döntő, s erről általában már az első kapcsolatfelvételkor kialakulhat valamilyen kép bennünk. Az ajánlások útján történő választás is praktikusnak bizonyul.

Ha valamennyit mégis spórolni szeretnénk, akkor a virágok, törékeny holmik, apróbb műszaki cikkek fuvarozását megoldhatjuk saját magunk akár személyautóval, akár bérelt teherautóval, így már biztosan kevesebb munkája lesz a szakembereknek. Csak a takarékoskodás érdekében azonban nem érdemes lemondani a profi segítségről, mely egyes speciális bútorok, tárgyak esetében valóban nélkülözhetetlen.

Kérje ajánlatunkat! Vagy hívjon telefonon: 06-30-966-3915