Hívjon minket bizalommal!
Költöztetés

Költöztetés előtti tanácsok

Amikor költözésre kerül a sor, legyen az akár városon belüli, akár külföldi költöztetés, iroda költöztetés vagy éppen műhely költöztetés, van néhány dolog, amire érdemes odafigyelnünk.

Egyeztessünk a költöztető céggel!

Első lépésként egyeztessük a költöztető céggel, hogy például dobozolást vagy az érzékeny, sérülékeny termékek megfelelő csomagolását biztosítják-e. Amennyiben igen, vegyük igénybe ezt a szolgáltatást, hiszen ezzel sokkal hatékonyabban biztosíthatjuk értékeink védelmét.

Gondosan csomagoljunk!

Ha a tárgyak dobozolását mi magunk végezzük, akkor mindenképpen tudatosan és figyelmesen csomagoljunk. Címkézzük fel a dobozokat, jelezzük, melyik milyen helyiségbe tartozik, melyik törékeny és mi az, amit tilos fejre fordítani. Minden jelzés legyen egyértelmű és jól olvasható.

Kérjünk előzetes felmérést

Előfordulhat, hogy önállón nem tudjuk felmérni a szükséges kamion méretét, vagy azt, hogy a tárgyak kirakodása hogyan lehetséges és mennyi időt vesz igénybe. Kérjünk előzetes felmérést, ezzel nem csak a költöztető cég munkáját, de a saját dolgunkat is nagyban megkönnyíthetjük.

Biztosítsunk parkolóhelyet!

A költözés soha nem egyszerű, de ha a költöztető autó csak két utcával arrébb tud leparkolni, akkor minden sokkal nehezebb lesz. Már előző este biztosítsuk a megfelelő parkolóhelyet, így legalább ezzel nem lesznek problémáink.

Kérje ajánlatunkat! Vagy hívjon telefonon: 06-30-966-3915