Hívjon minket bizalommal!
Költöztetés

Költöztetés társasházból

Egy társasházból való költözés számos apró problémát és bosszúságot tud okozni. A bútorok, amiket vásárlás után, összeszerelés előtt még kényelmesen fellifteztünk a tizedikre, most visszafelé is csak darabokra szedve férnének a liftbe, ráadásul jó esély van rá, hogy az egész nap foglalt lift miatt elégedetlen szomszédok is lincshangulatba kerülnek a nap végére. És ha ez nem lenne elég, a lépcső túl meredek, a forduló túl szűk, a kamion pedig túl kicsi – ilyenkor határozottan elkél a segítség!

A tizedikről is kényelmesen

Munkatársaink segítségével Önnek nincs más dolga, mint hátradőlni, és izgatottan várni, hogy a tárgyai átkerüljenek az új helyre. Összeszokott, rutinos, szakértő csapatunk minden rakodási munkát maximális odafigyeléssel és gondossággal végez el, ráadásul nálunk nincs emeleti felár sem, így a panel legfelső szintjéről is kényelmesen és kedvező áron költözhet velünk.

Ne bízza holmiját a véletlenre, szakértő csapatunk az év szinte minden napján áll az Ön rendelkezésére. Nem számít, hogy társasházból iroda költöztetés vagy éppen informatikai költöztetés, esetleg egyszerűen egy család költöztetése a feladat, bízza értékeit profikra és élvezze a változást, amit egy költözés hozhat életébe!

Kérje ajánlatunkat! Vagy hívjon telefonon: 06-30-966-3915