06-30-966-3915
Hívjon minket bizalommal!
Költöztetés

Nagy tárgyak és gépek költöztetése

Mielőtt a költöztetést megkezdjük, tudnunk kell, hogy körülbelül mekkora az elszállítandó tárgyak nagysága. Ez két okból is fontos: egyfelől meg tudjuk mondani, hogy mekkora furgonra lesz szükség, másrészt pedig pontosabb lesz az előzetes időbecslésünk.

Melyek a nagy tárgyak?

Általában a 2-3 méter hosszú darabokkal még nem szokott probléma lenne, de az ennél nagyobb (szélesebb) tárgyak sok esetben nagyobb autót igényelnek. Amennyiben ilyesmi méretű tárgyakat is kell szállítani költöztetéskor, erről kérjük, hogy előre tájékoztasson bennünket.

A gépek költöztetése szakértelmet igényel

Amennyiben nagyobb gépeket szeretne költöztetni, akkor erre speciális felszerelés szükséges. Nagyobb méretű háztartási gépeket ugyanis szakszerűen rögzíteni kell, hogy az út során ne sérüljenek meg. A háztartásokban általában a mosógép, mosogatógép, hűtőszekrény, mélyhűtő és plazma tévé az, amelyik speciális rögzítést igényel.

A nagyobb méretű gépek költöztetése nem csak lakossági költöztetés esetén igényel nagyobb figyelmet. Irodák költöztetésekor szintén fontos, hogy a számítógépeket, fénymásoló gépeket, fax gépeket megfelelően, biztonságosan kell elhelyezni a költöztető furgonban.

Mindenki számára fontos, hogy a drága gépek és a nagyobb tárgyak is biztonságban kerüljenek új helyükre. Ha tapasztalt költöztető csapatra szeretné bízni a munkát, keressen bennünket!

Kérje ajánlatunkat! Vagy hívjon telefonon: 06-30-966-3915