Hívjon minket bizalommal!
Költöztetés

Olcsó költöztetés

Ha költözés előtt áll, érdemes olyan költöztető céget keresnie, amely olcsón vállalja a bútorok, felszerelések szállítását. A mi cégünk korrekt árakon dolgozik a piaci átlagot tekintve. (Bővebb információt itt talál árainkról.)

Az olcsóság mellett van néhány dolog, melyekre érdemes még odafigyelni.

Tévhit, hogy az olcsó költöztetés nem megbízható

Amiért olcsón lebonyolít valaki egy költöztetést, attól még nyújthat nagyon jó szolgáltatást. Azonban eltekintve az áraktól, akár kevesebbet, akár többet kér valaki egy költöztetésért, érdemes az olyan dolgokra odafigyelni, hogy megfelelően rögzítsék a bútorokat, és hogy felkészültek legyenek a váratlan eseményekre, például az esőre. Az olyan felszerelések, mint a megfelelő heveder, a biztonságért felelős kötelek, továbbá a külön igényelhető dobozok és csomagolás mind a jó költöztető ismérvei.

Mitől lesz olcsóbb?

Nem feltétlenül a szolgáltatás minősége hordozza az árak nagyságát. Ha már hosszabb ideje van a szakmában egy cég és vannak állandó ügyfelei, akkor meg tudja engedni magának, hogy kisebb profittal dolgozzon.

Mielőtt kiválasztja megfelelő költöztető céget, érdemes tisztázni az árakat és javasolt megnézni, hogy rendelkezik-e referenciákkal.

Kérje ajánlatunkat! Vagy hívjon telefonon: 06-30-966-3915