Hívjon minket bizalommal!
Költöztetés

Pianínó, ipari varrógép és egyéb nagy tárgyak költöztetése

Amikor egy műhely vagy éppen műterem költöztetésére kerül sor, számos nagyméretű és egyben komoly súlyú tárgyat kell megmozgatni, tehergépkocsira felrakodni és a célnál a kívánt helyen elhelyezni. A nagy tárgyak mozgatásához az első és legfontosabb nem a fizikai erő biztosítása, hanem a megfelelő technikák ismerete és a tökéletes összmunka.

Biztonság és garancia

Ilyen munkálatokkal minden esetben csak olyan szakembereket bízzunk meg, akik hosszú évek óta dolgoznak együtt, így képesek összehangoltan és hatékonyan végrehajtani a rakodási munkálatokat. Emellett fontos, hogy a cég rendelkezzen a megfelelő járműparkkal a nehéz és méretes tárgyak szállításához.

Végül, de nem utolsó sorban vegyük figyelembe a garanciát. Hiába a tapasztalat, a többéves múlt és az összeszokott csapat, balesetek minden elővigyázatosság és felkészültség ellenére is történhetnek. Éppen ezért csak olyan cégre bízzuk nagyméretű és értékes tárgyainkat, akik garanciával vállalják ezen tárgyak szállítását. Igaz ugyan, hogy egy ilyen tárgy szállítása költséges, azonban a szállítási költség még mindig csupán a töredéke a tárgy teljes értékének, így érdemesebb szakértő kezekbe adni, ahelyett, hogy a szállítást házilag próbálnánk megoldani, veszélyeztetve ezzel annak épségét.

Kérje ajánlatunkat! Vagy hívjon telefonon: 06-30-966-3915