Hívjon minket bizalommal!
Költöztetés

Tippek, javaslatok, ha költözés előtt áll

Szeretne mihamarabb a költözés teendőinek a végére járni? Fontosnak tartja, hogy gördülékenyen és gyorsan menjen minden? Lássunk most néhány hasznos tanácsot, amelyeket mindenképpen megéri szem előtt tartania, ha új otthonát kívánja mihamarabb birtokba venni!

  • Kezdjen neki időben a csomagolásnak! A szezonon kívüli ruhadarabokat, a lakástextíliák nagy részét, a könyveket már akár hetekkel korábban is bedobozolhatja.
  • Csomagoljon szisztematikusan! Remek választás lehet, ha helyiségenként, és a kicsomagolás sürgőssége szerint kategorizálja a dobozokat, zsákokat. A színes öntapadós címkékkel a helyiségeket jelölheti, a rajta elhelyezett számokkal pedig a kicsomagolás sorrendjét.
  • Állítson össze szükségcsomagot! Ebben elhelyezheti azokat a ruhadarabokat, eszközöket, telefontöltőt, tisztálkodó szereket, amelyekre a költözés első estélyén szüksége lehet. Tegyen néhány szendvicset és bögrét is a csomagba, ezek jól jöhetnek a munka hevében!
  • Bízza szakemberekre a munkát! Ahelyett, hogy napokig szenvedne a méretes bútorok cipelésével, és közben próbára tenné a segítőkész barátok türelmét is, inkább válasszon profi gárdát a munkára, akik pontosan tudják, hogyan oldható meg a költöztetés gyorsan, hatékonyan és zökkenőmentesen.
  • Vegyen ki pár nap szabadságot! Ez jó szolgálatot tehet a kicsomagolás idején, s így elkerülhető, hogy egy káoszos, dobozokkal teli lakásból induljon legalább a következő hétvégéig munkába.
Kérje ajánlatunkat! Vagy hívjon telefonon: 06-30-966-3915