Hívjon minket bizalommal!
Költöztetés

Új otthon, új élet?

Az otthonteremtés sokak számára olyan mérföldkő, amely egyúttal egy új életszakasz elkezdődését is jelenti. A partnerrel való összeköltözés, a család gyarapodása miatti nagyobb ingatlan vásárlása, vagy egyszerűen az önálló élet kezdete mindig örömteli eseménynek számítanak. Amennyiben a költöztetés feladatára profi szakembereket kérünk fel, úgy pedig a cipekedésnek és a vele járó kellemetlenségeknek is búcsút mondhatunk.

Nem véletlen hangsúlyozzák az életmód-tanácsadók a lomtalanítás fontosságát, hiszen ezen gyakran a komfortérzet és a múlt elengedésének lehetősége is múlhatnak. A költözés kiváló alkalom arra, hogy megszabaduljunk olyan holmiktól, amelyek tulajdonképpen már nem szolgálják céljainkat. Az egyik irányelv lehet, mely mentén a válogatás során haladhatunk, az, hogy mennyire okoz örömet egy-egy tárgy vagy ruhadarab. Amennyiben valamiről folyamatosan csak negatív emlékek jutnak eszünkbe, akkor érdemes attól mihamarabb megszabadulni. Ha ez még használható, akkor elajándékozhatjuk, hiszen valakinek még örömet okozhat az adott darab.

Megéri hasonlóképpen eljárni a ruhákkal is. Az évek óta pakolgatott kabát, vagy nadrág, amibe azóta is igyekszünk belefogyni, valószínűleg soha nem lesz már a gardrób kedvelt darabja. Meg fog lepődni, milyen sok hely szabadulhat fel a szekrényekben akkor, ha kíméletlenül kidobálunk mindent, amire ténylegesen nincsen szükség. A műszaki cikkeket sem szoktuk napjainkban megjavíttatni, ugyanis egy új vásárlása sokszor kifizetődőbbnek bizonyul. Ahelyett tehát, hogy gyűjtögetnénk a működésképtelen mikrót, hangfalat, vagy monitort, inkább landoljanak azok az elektronikai hulladékok gyűjtésére szakosodott cégek konténereiben.

Az emberek nagy része hajlamos megragadni a múltban, és olyan dolgokhoz ragaszkodni, amelyek nem szolgálják fejlődésüket. A költöztetésre tekinthetünk úgy, mint a számvetés időszakára, amikor szakítunk korábbi berögződött, rossz szokásaikkal és mindazokkal a tárgyakkal, melyek a múltba rántanak. A boldog élet kulcsa saját kezünkben van, tegyünk hát érte tudatos lépésekkel!

Kérje ajánlatunkat! Vagy hívjon telefonon: 06-30-966-3915