Hívjon minket bizalommal!
Költöztetés

Iroda költöztetés

Gyakori, hogy iroda költöztetéssel kapcsolatban keresnek meg bennünket. Egy jól teljesítő, növekvő cég életében előbb-utóbb elkerülhetetlen az irodaváltás.

Ilyenkor általában a cégeknek két lehetőségük van: vagy irodaházon belül keresnek egy nagyobb irodát (amennyiben van szabad hely), vagy pedig teljesen új irodaházba költöznek át.

Mi mindkét eseten tudunk segíteni. A házon belüli költöztetésnél nincs szükség fuvarozásra, csupán az irodán belül kell megmozgatni az iroda tárgyait.

Ha másik irodaházba költözik a cég, akkor teherautóinkra is szükség lesz. Ilyen költöztetésnél különösen oda kell figyelni az érzékeny irodatechnikai eszközökre, mint például: nyomtató, iratmegsemmisítő, fénymásoló, számítógép, monitor. Az irodai eszközök költöztetésénél külön figyelmet fordítunk a tárgyak rögzítésére, hogy azok ne sérüljenek az átköltözés során.

További információkért keressen bennünket!

 

Irodaköltöztetés vidékre is!

Irodaköltöztetés vidékre is!Költözni nem csak magánemberként lehet, irodákat is költöztetnek egyik helyről a másikra, hol gyakrabban, hol ritkábban. A költöztetésnek számos oka lehet: új helyre költözik a cég, egy frekventáltabb, előnyösebb környékre, nagyobb, vagy éppen kisebb irodába.

Az irodaköltöztetés esetében különösen fontos, hogy a megfelelő céget bízza meg a munka elvégzésével! Minél profibb a költöztető cég, Ön annál kevesebb időt veszít a pakolással, és annál gyorsabban kerülhetnek helyükre a régi dolgok az új helyen. Szinte észre sem veszi, és máris letudhatja az irodaköltöztetést! Nekünk az sem jelent gondot, ha nem Budapesten belül költözik, hiszen vidékre is vállalunk fuvarokat! A jó hír, hogy hiába a több kilométer, még így is tud velünk spórolni, hiszen sem a hétvégi felárat nem számítjuk fel ügyfeleinknek, sem pedig az emeletekért nem kérünk el plusz díjat! Ön megbíz minket, mi pedig gyorsan, precízen, megbízhatóan kivitelezzük az irodaköltöztetését!

Keressen bennünket bizalommal!

Kérje ajánlatunkat! Vagy hívjon telefonon: 06-30-966-3915